29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Atatürk Mahallesinin kanal sorunu çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk Mahallesinin kanal sorunu çözüldü
Abone ol
MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, YUNUSEMRE İLÇESİNE BAĞLI ATATÜRK MAHALLESİNDE İŞLEVİNİ YİTİRMİŞ VE DEFORME OLAN KANALİZASYON HATTINDA TAŞMA MEYDANA GELMEMESİ VE OLUŞAN KÖTÜ KOKU SORUNUNU ÇÖZMEK AMACIYLA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI. ATATÜRK MAHALLE MUHTARI BEDİR KILIÇ, “MAHALLEMİZİN EN BÜYÜK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR. BU KONUDA DUYARLI DAVRANAN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜR EDERİM” DEDİ.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde işlevini yitirmiş ve deforme olan kanalizasyon hattında taşma meydana gelmemesi ve oluşan kötü koku sorununu çözmek amacıyla yenileme çalışması yapıldı. Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç, “Mahallemizin en büyük sorunu çözüme kavuşuyor. Bu konuda duyarlı davranan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ederim” dedi.


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde deforme olan ve sorun yaşanan kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince Yunusemre ilçesi Atatürk mahallesi, 50.Yıl mahallesi ve Cumhuriyet mahallesini ilgilendiren önemli bir çalışma yapıldı. Atatürk mahallesinde tren hattının altından geçen işlevini yitirmiş kanalizasyon hattında yenileme çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile hem bölgedeki vatandaşların en büyük sorunu haline gelen kötü koku sorunu çözülürken, taşkın tehlikesine karşı da önlem alındı.



“Yılların sorunu çözüldü”


Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç, “Son yıllarda Atatürk Mahallemizin kanayan yarası olan ve bölgedeki vatandaşlarımızın özellikle kötü koku sorunu yaşadığı işlevini yitirmiş ve taşma meydana gelebilecek kanalizasyon hattında yenileme çalışması yapıldı. Bu konuda duyarlı davranan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar