Aspendos Antik Tiyatrosunda “Satranç Tarihle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi

Antalya’nın Serik Ilçesinde Bulunan Aspendos Tiyatrosu Dünyanın En Eski Oyunlarından Biri Olan Satranca Ev Sahipliği Yaptı

Aspendos Antik Tiyatrosunda “Satranç Tarihle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi
Haberler'de Abone Ol

Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan Aspendos Antik Tiyatrosu, dünyanın en eski oyunlarından biri olan satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Aspendos Antik Tiyatrosu’nda “Satranç Tarihle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi. Turnuvaya 7’den 77’ye her yaştan 70 sporcu katıldı. 7 tur süren turnuvada 7-12 yaş kategorisinde 1. Arif Ege Okudan, 2. Mehmet Şehim Dere, 3. Cenk Orhun Şahin olurken; açık yaş kategorisinde 1. Uğur Can Hatırlı, 2. Sait Malacı, 3. Ahmet Sarı oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, TSF Serik Temsilcisi Serkan Çakır, Hakemler Mehmet Oral, Yasin Zengin ve Ünsal Köse tarafından verildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.