Asırlık çamın yaşam mücadelesi

Buldan Süleymanlı Gölü Girişinde Bulunan çam Ağacı Görenleri Hayrete Düşürüyor. Yıllar önce Yıldırım Düşmesi Neticesinde Gövdesinden Yaralanan çam Ağacı, Yere Doğru Eğilmesine Rağmen Yaşamını Sürdürüyor.

Asırlık çamın yaşam mücadelesi
Haberler'de Abone Ol

DENİZLİ (İHA) – Buldan Süleymanlı Gölü girişinde bulunan çam ağacı görenleri hayrete düşürüyor. Yıllar önce yıldırım düşmesi neticesinde gövdesinden yaralanan çam ağacı, yere doğru eğilmesine rağmen yaşamını sürdürüyor.

Gövdesi ve dalları yere doğru eğilmesine rağmen yeşilliği ile dikkat çeken çam ağacının yaşadığı zorluklara rağmen yıkılmayıp ayakta kalması görenlerin dikkatini çekiyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, ağacın yıllardır bu durumda olduğunu, yaşını bilmediklerini dile getirerek yaralı çam ağacının Buldan Süleymanlı Gölünün simgesi olduğunu ve gelen misafirleri ev sahibi gibi bu ağacın karşıladığını belirtti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.