Asi Nehri ıslah ve taşkın önleme projesinde çalışmalar sürüyor

Vali Mustafa Masatlı, Asi Nehrinde Devam Eden ıslah, Taşkın önleme Ve çevre Düzenleme çalışmalarını Yerinde Inceledi.

Asi Nehri ıslah ve taşkın önleme projesinde çalışmalar sürüyor
Haberler'de Abone Ol

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya’nın önemli simgelerinden biri olan Asi Nehrinde sürdürülen ıslah, taşkın kontrolü ve çevre düzenlemesi proje sahasında incelemelerde bulundu.

Yetkililerden çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi alan Vali Masatlı, proje kapsamında nehir yatağının daha düzenli ve kontrollü akışının sağlanması, taşkın risklerinin en aza indirilmesi ve çevresel düzenlemelerin titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Kıyı alanlarının yeniden planlanması, yürüyüş güzergahlarının oluşturulması ve vatandaşların güvenle kullanabileceği sosyal yaşam alanlarının hayata geçirilmesinin hedeflendiği projeyle, Antakya’nın şehir estetiğine önemli katkılar sunulması amaçlanıyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.