Asansörler tahrip ediliyor

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KENTİN BİRÇOK NOKTASINDA İNŞA ETTİĞİ YÜRÜYEN MERDİVENLER VE ASANSÖRLER, BAZI ŞAHISLAR TARAFINDAN TAHRİP EDİLİYOR. SON OLARAK İZMİT VE ÇAYIROVA’DAKİ İKİ ÜST GEÇİTTE BULUNAN ASANSÖRLERE ZARAR VERİLDİ.

Asansörler tahrip ediliyor
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin birçok noktasında inşa ettiği yürüyen merdivenler ve asansörler, bazı şahıslar tarafından tahrip ediliyor. Son olarak İzmit ve Çayırova’daki iki üst geçitte bulunan asansörlere zarar verildi.


Engeli bulunan vatandaşlar ve yaşlılar için büyük önem taşıyan asansör ve yürüyen merdivenler, verilen zararlar sebebiyle çalışamaz hale geliyor. Son olarak İzmit ve Çayırova’daki asansörler zarar gördü. Çayırova Yenimahalle Yaya Köprüsü’nün güney asansörü, dış tesisatı koparılarak çalışmaz hale getirildi. Tesisat ve bağlantı soketi değişecek olan asansörün tekrar çalışması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. İzmit Adnan Menderes Yaya Köprüsü’nün Ankara yönüne bakan orta asansör ise bir vatandaş tarafından boyandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, asansörlere zarar verenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.