12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Arpaçayı dolu vurdu: Yayladaki vatandaşlar hazırlıksız yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arpaçayı dolu vurdu: Yayladaki vatandaşlar hazırlıksız yakalandı
Abone ol
Kars’ın Arpaçay Ilçesinde Etkili Olan Dolu Yağışı, Yaylada Bulunan Vatandaşları Hazırlıksız Yakaladı. Fındık Büyüklüğündeki Dolu Taneleri Kısa Sürede çevreyi Beyaza Bürüdü.

Kars’ın Arpaçay ilçesinde etkili olan dolu yağışı, yaylada bulunan vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Fındık büyüklüğündeki dolu taneleri kısa sürede çevreyi beyaza bürüdü.

Arpaçay’da etkili yağmur, daha sonra yerini dolu yağışına bıraktı. Bardaklı köyü yaylasında bulunan vatandaşlar doluya hazırlıksız yakalanırken, o anlar bir vatandaşın cep telefonuyla anbean kaydedildi.

Etrafın kısa sürede beyaza büründüğü yaylada, cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde; vatandaşın yağan doluyu göstermesi, eline doluyu alması ve "hayvanlarımız zarar gördü" demesi yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kavurucu sıcakta acı hasatta çalışan işçiler ellerini yüzlerine süremiyorlar Önceki Haber

Kavurucu sıcakta acı hasatta çalışan işç...

Bipolar hastası Bahtınur, atık malzemeleri depremzede öksüz ve yetim çocuklar için umuda dönüştürüyor Sonraki Haber

Bipolar hastası Bahtınur, atık malzemele...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar