Antalyada kaçak tütün ve elektronik eşya satan 6 şüpheli yakalandı

Antalya'da Gümrük Kaçağı Tütünün Yanı Sıra Cep Telefonu Ve Aksesularının Ticaretini Yapan 6 Kişiye Işlem Yapıldığı Bildirildi.

Antalyada kaçak tütün ve elektronik eşya satan 6 şüpheli yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Antalya’da gümrük kaçağı tütünün yanı sıra cep telefonu ve aksesuarlarının ticaretini yapan 6 kişiye işlem yapıldığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde devleti vergi yönünden zarara uğratan, kaçak ürün ticareti yapan, halkın sağlığını tehdit eden şahıslar ile yasa dışı organizasyonlara yönelik mücadelesine devam etti. Bu çerçevede yapılan operasyonlarda; 150 kilogram nargile tütünü, 30 adet cep telefonu, 22 adet akıllı saat, 265 adet gümrük kaçağı bluetooth kulaklık, 200 adet cep telefonu ve akıllı saat aksesuarı ile 6 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.