Antalyada 7 bin 760 kişinin sorgusu yapılıp, aranan 11 şahıs yakalandı

ANTALYA’DA 763 PERSONELİN KATILIMI İLE 547 İŞYERİNİN DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLEREK 7 BİN 760 KİŞİNİN SORGUSU YAPILIP, ARANAN 11 ŞAHIS YAKALANDI.

Antalyada 7 bin 760 kişinin sorgusu yapılıp, aranan 11 şahıs yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Antalya’da 763 personelin katılımı ile 547 işyerinin denetimi gerçekleştirilerek 7 bin 760 kişinin sorgusu yapılıp, aranan 11 şahıs yakalandı.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Yasadışı Bahis, Kumar, Tombala ve Oyun Makinaları Uygulaması çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 763 personelin katılımı ile 547 işyeri kontrolü yapıldı. Uygulama neticesinde 7 bin 760 şahıs sorgulandı, 11 aranan şahıs yakalandı.


Elmalı İlçesinde 1 işletmede 2 adet oyun slot makinesi ele geçirildi. İşletme sahibine "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama" ve "1072 Sayılı Rulet, Tilt, Langırt ve Benzeri Oyun Ale ve Makineleri Hakkında Kanuna Muhalafet" suçlarından Adli işlem başlatılarak, suçta kullanılan 2 adet oyun slot)makinası ele geçirildi.


Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.