Ankarada konservatuvar ve güzel sanatlar hazırlık kursları başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (ABB), “KONSERVATUVAR VE GÜZEL SANATLAR HAZIRLIK KURSLARI” DÜZENLEYECEK. OSMANLI AİLE YAŞAM MERKEZİ’NDE ÜCRETSİZ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEK HAZIRLIK KURSLARINA 1-18 OCAK 2023 TARİHLERİ ARASINDA BAŞVURULABİLECEK.

Ankarada konservatuvar ve güzel sanatlar hazırlık kursları başlıyor
Haberler'de Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), “Konservatuvar ve Güzel Sanatlar Hazırlık Kursları” düzenleyecek. Osmanlı Aile Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek hazırlık kurslarına 1-18 Ocak 2023 tarihleri arasında başvurulabilecek.


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından uzman eğitmenlerin vereceği dersler enstrüman alanında piyano, gitar, keman, bağlama; görsel tasarım alanında ise heykel, seramik, grafik tasarım, iç mimarlık, moda tasarımı bölümlerine yönelik olacak. Haftada 3 gün ve 10’ar kişilik sınıflarda verilecek kurslardan; enstrüman alanında 12-24 yaş, görsel sanatlar alanında ise 12-18 yaş aralığındaki gençler yararlanabilecek. Kurstan yararlanmak isteyenler; Osmanlı Aile Yaşam Merkezi’ne bizzat giderek başvuruda bulunabilecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.