Ankarada hastanede çıkan yangın kontrol altına alındı

Ankara Keçiören'deki Atatütk Sanatoryum Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nin Elektirik Panosunda çıkan Yangın Ekiplerinin Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı.

Ankarada hastanede çıkan yangın kontrol altına alındı
Haberler'de Abone Ol

Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin elektrik panosunda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Sabah 06.00 sıralarında, Keçiören’in Kuşcağız Mahallesi’nde yer alan Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin elektrik panosunda, bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan arıza, panonun yanmasına neden oldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve diğer ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Tedbir amaçlı hastanedeki sivil vatandaşlar ve hastalar tahliye edildi. Meydana gelen arıza nedeniyle hastanede hizmete bir süre ara verildi.

Ekipler tarafından çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.