Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup müsabakaları Afyonkarahisarda başladı

AFYONKARAHİSAR’IN EV SAHİPLİĞİNDE BAŞLAYAN; ESKİŞEHİR, MANİSA, UŞAK, DENİZLİ, İZMİR, AYDIN VE MUĞLA İLLERİNDEN GELEN SPORCULARIN KATILIMIYLA ANADOLU YILDIZLAR LİGİ TENİS GRUP MÜSABAKALARI DÜZENLENEN SEREMONİ İLE AÇIK VE KAPALI TENİS KORTLARINDA BAŞLADI.

Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup müsabakaları Afyonkarahisarda başladı
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde başlayan Eskişehir, Manisa, Uşak, Denizli, İzmir, Aydın ve Muğla’dan gelen sporcuların katılımıyla yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup Müsabakaları seremoni


başladı.


Tenis Grup Karşılaşmaları 17 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Açılış seremonisinde konuşan, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, tüm sporculara başarılar dileyerek; “İl dışından gelen kıymetli sporcularımız; öncelikle ilimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Anadolu yıldızlarının belirlendiği bu turnuvamızda ilimizdeki bu etkinliği inşallah problemsiz bir şekilde tamamlamayı umut ediyoruz. İnşallah güzel bir turnuva olsun. Turnuvamız haricinde de kültür gezilerimiz planlanmakta, katılım gösterirseniz memnun oluruz. Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini hep beraber gezmiş olursunuz. Bütün katılımcılara bütün sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.