Ambulans uçak, kalp hastası için havalandı

Kars'ta Kalp Hastası Olan 70 Yaşındaki Vatandaş Ambulans Uçakla Ankara’ya Sevk Edilirken, Beyin Ameliyatı Olan Bir Genç De Ankara’dan Kars’a Getirilerek Tedavisinin Devamı Için Erzurum’a Ambulansla Gönderildi.

Ambulans uçak, kalp hastası için havalandı
Haberler'de Abone Ol

Kars’ta kalp hastası olan 70 yaşındaki vatandaş ambulans uçakla Ankara’ya sevk edilirken, beyin ameliyatı olan bir genç de Ankara’dan Kars’a getirilerek tedavisinin devamı için Erzurum’a ambulansla gönderildi.

Kars’ta yaşayan Hayrettin Cumentor (70), kalp damar tıkanıklığı şikayetiyle Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine müracaat etti. Acil servise alınan Cumentor’a yapılan tedavinin ardından ritim bozukluğunun yakılması teşhisi konuldu. Hastanın durumunun stabil olmaması ve yakma işleminin hem uzun sürmesi hem de komplike olması nedeniyle hastane yetkilileri durumu Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek İhtisas Kalp Merkezine bildirdi. Ankara’da tedavi edilmesine karar verilen Cumentor, Harakani Havalimanı’na gelen Sağlık Bakanlığının ambulans uçağı ile Ankara’ya sevk edildi.

Aynı uçakla Kars’a gelen ve beyin ameliyatı olan Muhammet Bekirhan ise ambulansla Erzurum’a sevk edilerek takip altına alındı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.