Amasyada çiftçilere 16 bin kilo yonca tohumu desteği

Amasya’da Tarım Ve Hayvancılıkla Geçimini Sağlayan çiftçilere Yonca Tohumu Desteği Sağlandı. 16 Bin Kilo Yonca Tohumu çiftçilere Dağıtıldı. Amasya Il Tarım Ve Orman Müdürlüğü Tarafından Yem Bitkileri üretimi Projesi Kapsamında Yüzde 50 Hibe Desteğiyle Toplam 7 Milyon 680 Bin Tl Bedelle 16 Bin Kilo Yonca Tohumu Ekilmek üzere Hak Sahibi çiftçilere Verildi.

Amasyada çiftçilere 16 bin kilo yonca tohumu desteği
Haberler'de Abone Ol

Amasya’da tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan çiftçilere yonca tohumu desteği sağlandı. 16 bin kilo yonca tohumu çiftçilere dağıtıldı.

Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yem bitkileri üretimi projesi kapsamında yüzde 50 hibe desteğiyle toplam 7 milyon 680 bin TL bedelle 16 bin kilo yonca tohumu ekilmek üzere hak sahibi çiftçilere verildi.

Amasya Valisi Önder Bakan, tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyele sahip şehirde projelerle sektörlerin destekleneceğini söyledi.

Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Arslan da, 190 bin büyükbaş, 250 bin civarında da küçükbaş hayvan varlığına sahip şehirde kaba yem ihtiyacının sağlanması için yonca ekimini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen programa AK Parti Amasya milletvekili Hasan Çilez ile diğer yetkililer de katıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.