Amasyada bir araçta 46 binden fazla sentetik ecza ele geçirildi

İSTANBUL’DAN YOLA ÇIKIP SAMSUN YÖNÜNE GİDEN VE İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU MADDE OLABİLECEĞİ DEĞERLENDİRİLEN KİRALIK ARAÇTA AMASYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ARAMADA 46 BİN 84 ADET SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ. ARAÇ İÇERİSİNDE TEK BAŞINA BULUNAN SÜRÜCÜ ÜMİT P. GÖZALTINA ALINDI.

Amasyada bir araçta 46 binden fazla sentetik ecza ele geçirildi
Haberler'de Abone Ol

Amasya’nın Merzifon ilçesinde polisin durdurduğu bir araçta 46 binden fazla sentetik ecza ele geçirildi.


İstanbul’dan yola çıkıp Samsun yönüne giden ve içerisinde uyuşturucu madde olabileceği değerlendirilen kiralık araçta Amasya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada 46 bin 84 adet sentetik ecza ele geçirildi. Araç içerisinde tek başına bulunan sürücü Ümit P. gözaltına alındı.



İlde tek seferde yakalanan en yüksek miktar


Amasya Valiliği’nden yapılan açıklamada ele geçirilen sentetik eczanın bu ana kadar ilde tek seferde yakalanan en yüksek miktar olduğu belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.