Altınova Belediyesi, lise öğrencilerinin ufkunu açıyor

Altınova Belediyesi, Ilçedeki Lise öğrencilerine Yönelik Bursa Gezisi Düzenliyor. öğrenciler, Bir Taraftan Tarihi MekÂnları Gezerken Diğer Taraftan Da Doyasıya Eğleniyor.

Altınova Belediyesi, lise öğrencilerinin ufkunu açıyor
Haberler'de Abone Ol

Yalova Altınova Belediyesi, ilçedeki lise öğrencilerine yönelik Bursa gezisi düzenliyor. Öğrenciler, bir taraftan tarihi mekânları gezerken diğer taraftan da doyasıya eğleniyor.

Altınova Belediyesi olarak gençlerin emrinde olduklarını söyleyen Başkan Oral, “Gençler benim enerji kaynağım, yol arkadaşlarımdır. Gençlerimizden aldığımız güç ve enerjiyle, onlar için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” dedi.

Altınova Belediyesi tarafından lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Bursa gezisi oldukça renkli görüntülere sahne oluyor. Bursa’nın tarihi ve turistlik yerleri gezen öğrenciler, Bursa Osmangazi Belediyesi ’Panorama 1326 Bursa’ Fetih Müzesi ile Osmangazi Belediyesi ‘Macera Bursa’ da gönüllerince eğlenip unutulmaz bir gün geçiriyorlar.

Öte yandan; Bursa’nın simge yapılarından Irgandı Köprüsü ve Somuncu Baba Fırını, Hacivat-Karagöz, zürafa, sincap, kuğu gibi 20 farklı figürün bulunduğu tematik park da öğrencilerin büyük beğenisini topluyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.