Altınkum ve Taşburunda balıkçılara kota denetimi

Aydın’ın Didim Ilçesinde Su ürünleri Kontrol Ekiplerince, Hamsi Kotası Uygulaması Kapsamında Balıkçı Teknelerine Yönelik Denetim Gerçekleştirildi.

Altınkum ve Taşburunda balıkçılara kota denetimi
Haberler'de Abone Ol

Aydın’ın Didim ilçesinde su ürünleri kontrol ekiplerince, hamsi kotası uygulaması kapsamında balıkçı teknelerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekibi tarafından, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hamsi avcılığına yönelik kota uygulaması talimatı doğrultusunda Altınkum İskelesi ile Taşburun Balıkçı Barınağı’nda denetim yapıldı. Gerçekleştirilen kontrollerde gırgır avcılığı yapan teknelerde belge ve ürün denetimi gerçekleştirildi. Ekipler, avlanan ürünlerin kota uygulamasına uygunluğu ile teknelerin yasal evraklarını titizlikle inceledi. Yetkililer, su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.