Alice Kunek ve Dangerfield en skorer isimler oldu

Melikgazi Kayseri Basketbol'un Evinde Kaybettiği Fenerbahçe Opet Müsabakasında 2 Oyuncusu çift Haneli Sayılara Ulaştırarak Toplam 56 Sayı üretti

Alice Kunek ve Dangerfield  en skorer isimler oldu
Haberler'de Abone Ol

Melikgazi Kayseri Basketbol’un evinde kaybettiği Fenerbahçe müsabakasında 2 oyuncusu çift haneli sayılara ulaştırarak toplam 56 sayı üretti.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol; ligin 9. haftasını mağlubiyetle kapattı. Evinde taraftarı önünde lider Fenerbahçe’ye 93-79 yenilen Melikgazi Kayseri Basketbol takımında 2 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Fenerbahçe müsabakasında sarı kırmızılı takımda Alice Kunek ve Crystal Dangerfield 28 sayı ile en skorer isimler oldu. Bu iki oyuncuyu 8’er sayı ile Williams ile Merve Arı takip etti.

Alice Kunek 36 dakika 9 saniye süre alırken, Dangerfield ise 38 dakika 35 saniye süre aldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.