Aliağa Atasını saygı ve özlemle anacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ebediyete Intikalinin 87’nci Yıl Dönümünde Tüm Yurtta Olduğu Gibi Aliağa’da Da Düzenlenecek Tören Ve Etkinliklerle Anılacak.

Aliağa Atasını saygı ve özlemle anacak
Haberler'de Abone Ol

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 87’nci yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da düzenlenecek tören ve etkinliklerle anılacak.

Aliağa Kaymakamlığı tarafından organize edilen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında etkinlikler, 10 Kasım Pazartesi günü saat 08.50’de Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak çelenk sunma töreniyle başlayacak. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te tüm Türkiye’de olduğu gibi Aliağa’da da siren sesleri eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Resmi törenin ardından anma etkinlikleri Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Buradaki programda açılış konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan "Atatürk" konulu oratoryo sahnelenecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.