Alanyada 3 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü

ALANYA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜRDÜĞÜ ASFALT ÇALIŞMALARI KÜÇÜKHASBAHÇE, AVSALLAR VE AKDAM MAHALLERİNDE DEVAM EDİYOR.

Alanyada 3 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü
Haberler'de Abone Ol

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız olarak sürdürdüğü asfalt çalışmaları Küçükhasbahçe, Avsallar ve Akdam mahallerinde devam ediyor.


Alanya’nın Küçükhasbahçe, Avsallar, Akdam mahallelerinde yol düzenleme ve kotlama çalışmalarını tamamlayan ekipler, asfalt çalışmalarına başladı. Mahalleler arası araç yolu ulaşımını rahatlatmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Alanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel, "Küçükhasbahçe, Avsallar ve Akdam mahallelerinde ve Hamit Özçelik Okulu yolunda yaptığımız düzenleme ile 3 mahallenin yol sorununu çözdük. Bu çalışmalarla daha önce araç yolu olmayan hanelerimizde yola kavuşmuş oldu. Şu an sıcak asfalt çalışmasını yapıyoruz. Ardından yolları vatandaşlarımızın hizmetine konforlu bir şekilde sunmuş olacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.