29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6

Aksaray jandarmadan “Maganda” operasyonu: 5 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray jandarmadan “Maganda” operasyonu: 5 gözaltı
Abone ol
AKSARAY’DA DÜĞÜN, NİŞAN VE ÖZEL GÜNLERDE HAVAYA ATEŞ AÇARAK İNSANLARIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE ATAN MAGANDALARA KARŞI OPERASYON DÜZENLEYEN JANDARMA EKİPLERİ 5 ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALIRKEN, ŞAHISLARIN ÜZERİNDE VE EVLERİNDE YAPILAN ARAMALARDA 4 ADET TABANCA, 6 ADET TABANCA ŞARJÖRÜ, 2 ADET AV TÜFEĞİ VE 595 ADET TABANCA FİŞEĞİ ELE GEÇİRİLDİ.

Aksaray’da düğün, nişan ve özel günlerde havaya ateş açarak insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan magandalara karşı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, fiziksel ve sosyal medya üzerinden yaptıkları çalışmanın ardından 5 şüpheliyi gözaltına alırken, 4 adet tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği ve 595 adet tabanca fişeği ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı belde ve köylerde yapılan düğünlerde havaya ateş açarak insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan şahıslara yönelik geniş kapsamlı çalışma başlattı. Jandarma ekipleri bu kapsamda Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düğün, nişan ve özel günlerin yapıldığı mekanlarda hem fiziksel takip hem de sosyal medya üzerinden teknik takip yaptı. Yapılan takiplerde yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Aksaray’ın merkeze bağlı Topakkaya beldesinde farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri İbrahim B. (38), Tuncay B. (42), Yaşar A. (47), Mahmut A. (31) ve Şerafettin B. (37) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 4 adet tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği ve 595 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişi sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Jandarmadan yapılan yazılı açıklamada ise "Halkın can ve mal güvenliğini korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir” denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar