Akdağ Tabiat Parkının çöken yolu tamir edildi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı Ilçesinde Aşırı Yağışlardan Dolayı Geçtiğimiz Ay çöken Akdağ Tabiat Parkına Giden Yol Tamir Edilerek Trafiğe Açıldı.

Akdağ Tabiat Parkının çöken yolu tamir edildi
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde aşırı yağışlardan dolayı geçtiğimiz ay çöken Akdağ Tabiat Parkına giden yol tamir edilerek trafiğe açıldı.

İlçe sınırları içersin de bulunan Akdağ Kocayayla Doğal Parkı arasında ulaşımı sağlayan ve yağışlar nedeni ile ulaşıma kapanan yol tamir edildi. Bölgede uzun süredir meydana gelen yağışlar sonrası dere ve çayların suları arttı. İlçe ile Akdağ’ın ulaşımını sağlayan yol üzerinde bulunan dere geçen gün taşarak yolun üzerinde ki köprünün bozulup ulaşıma kapanmasına neden oldu. Bunun üzerine harekete geçen Sandıklı Kaymakamlığı İlçe Özel İdare ekipleri yolun ve köprünün tamirini yaparak ulaşıma açtı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.