AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı İç Anadolu Bölge Toplantısı Kayseride gerçekleştirildi

Ak Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Teşrifleriyle, Ak Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı Iç Anadolu Bölge Toplantısı Kayseri’de Düzenlendi.

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı İç Anadolu Bölge Toplantısı Kayseride gerçekleştirildi
Haberler'de Abone Ol

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın teşrifleriyle, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı İç Anadolu Bölge Toplantısı Kayseri’de düzenlendi.

Toplantıya AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti milletvekilleri, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı 3 Kademe Yürütme Kurulu üyeleri, İç Anadolu Bölgesi’ndeki 13 ilin 3 Kademe İl Sosyal Politikalar Başkanları ile Kayseri ilçe teşkilatlarında görev yapan 3 Kademe Sosyal Politikalar Başkanları katıldı. Açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, iki oturumdan oluşan sunumlarla devam etti. Oturumlarda Güvenlik, Millî Eğitim ve Gençlik, Sosyal Hizmetler ve İstihdam başlıkları ele alındı. Oturumlarda İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Lutfihak Alpkan değerlendirmeleriyle toplantıya katkı sundular.

Toplantının, İç Anadolu Bölgesi’nde sosyal politikalar alanındaki koordinasyon ve çalışma kapasitesine önemli katkı sağladığı ifade edildi. Yapılan istişare ve değerlendirmenin ardından program sona erdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.