AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığına silahlı saldırı

AK PARTİ ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANLIĞI'NA SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ

AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığına silahlı saldırı
Haberler'de Abone Ol

AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’na silahlı saldırı düzenlendi, o anlar cep telefonu kamerasına da saniye saniye yansıdı.


Olay, Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde bulunan AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı önünde meydana geldi. İddiaya göre, parti binası önüne gelen bir şahıs elindeki silahı peş peşe ateşlendi. AK Parti’ye yönelik olduğu öğrenilen olay üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 10 el silah sesinin duyulduğu öğrenildi. Şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. O anlar da yan binada bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çukurova ilçe binamıza yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Suçlunun en kısa sürede bulunacağına inanıyoruz. Tüm teşkilatımıza geçmiş olsun" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.