Ahmet Özhan, Ramazan ayında Uşaklı sevenleriyle buluştu

SES SANATÇISI AHMET ÖZHAN, RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN KONSERDE EN SEVİLEN İLAHİLERİ UŞAKLI VATANDAŞLARA SÖYLEDİ.

Ahmet Özhan, Ramazan ayında Uşaklı sevenleriyle buluştu
Haberler'de Abone Ol

Ses sanatçısı Ahmet Özhan, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen konserde en sevilen ilahileri Uşaklı vatandaşlara söyledi.



Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen lonser, Uşak Cumhuriyet Mahallesi Perşembe Pazar yerinde gerçekleşti. Konsere Adalet ve Kalkınma Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Belediye başkanı Mehmet Çakın, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik pazar alanına sabah saatlerinde kurulan kitap fuarı ile başladı. Saatler akşam 21.00’ı gösterdiğinde kum sanatçısı Tarkan Köylü, vatandaşlara gösteri sergiledi.



Düzenlenen gösterinin ardından sahneye çıkan ses sanatçısı Ahmet Özhan, en sevilen ilahileri Uşaklı vatandaşlara okudu. Konserin ardından Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ahmet Özhan’a çeşitli hediyeler verdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.