Ahmet Aras ve Gonca Köksal Evleniyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Nisan ayında düzenlenecek törenle hayatlarını birleştirecek.

Ahmet Aras ve Gonca Köksal Evleniyor
Haberler'de Abone Ol

31 Mart seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, evlilik kararı alarak Nisan ayında nikâh masasına oturacak.

Daha önce Bodrum Belediye Başkanlığı yapan ve asker emeklisi olan Ahmet Aras, seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilirken, Gonca Köksal ise Muğla’nın ilk kadın ilçe belediye başkanı olarak Menteşe Belediyesi’ni kazandı.

Çiftin, aldıkları evlilik kararı doğrultusunda Nisan ayında düzenlenecek törenle hayatlarını birleştirecekleri açıklandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, düğün töreninin kesin tarihinin ilerleyen günlerde açıklanacağı belirtildi.

Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılması bekleniyor.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.