Ahırlıda ev yangını

KONYA'NIN AHIRLI İLÇESİNDE BİR EVDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ VE MAHALLE SAKİNLERİNİN ÇABASIYLA SÖNDÜRÜLDÜ. YANGININ SONRASI EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

Ahırlıda ev yangını
Haberler'de Abone Ol

Konya’nın Ahırlı ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve mahalle sakinlerinin çabasıyla söndürüldü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.


Yangın, gece saatlerinde Ahırlı ilçesi Merkez Mahallesinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Ali Işık’a ait evin çatı kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır itfaiye ekipleri sevk edildi. İş makinesinin de destek verdiği yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürüldü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.