28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

Ağrıda 4 yaşındaki çocuk üvey babası tarafından öldüresiye dövüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrıda 4 yaşındaki çocuk üvey babası tarafından öldüresiye dövüldü
Abone ol
AĞRI’DA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUK EVLERİ SİTESİNDE KALAN 4 YAŞINDAKİ ÇOCUK, İZİNLİ OLARAK GÖNDERİLDİĞİ EVİNDE ÜVEY BABASI TARAFINDAN DARP EDİLEREK KOMALIK OLDU.

Ağrı’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan 4 yaşındaki çocuk, izinli olarak gönderildiği evinde üvey babası tarafından darp edilerek komalık oldu.


Daha önce ağabeyi ile birlikte kaldığı Sevgi Evi’nden annesi ve üvey babası tarafından alınmak istenen 4 yaşındaki M.S, ailenin isteği üzerine gerekli incelemeler yapıldıktan sonra hem Kurban Bayramı’nı aile ortamında geçirmesi hem de aile ortamının incelenmesi amacıyla annesi Z.T. ve üvey babası S.T’ye teslim edildi. Annesi ve üvey babasına teslim edilen 4 yaşındaki M.S, Kurban Bayramı’nın 3. günü Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi 811. Sokak’taki evinde üvey babası S.T. tarafından öldüresiye dövüldü. Kolunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan 4 yaşındaki çocuk, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hastanede yaklaşık 9 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi gören M.S. hayati tehlikeyi atlattı. Polis tarafından gözaltına alınan anne Z.T. ve üvey baba S.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmetşafi Erim konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "İlimizde bayramın üçüncü günü meydana gelen çocuğa şiddet vakasıyla ilgili M.S. şu an Ağrı Araştırma ve Eğitim Hastanesinde kontrol altında bulunmaktadır. M.S.’nin annesi evlenmek suretiyle ikametgahını ilimize aldırmıştır. Bu nedenle çocukları Ağrı Çocuk Evleri Sitesi’ne nakil olmuştur. M.S.’nin annesi eşinin form A belgesini doldurarak, eşinin işe yerleştiğini belirterek çocuklarını kalıcı olarak yanına almak için kurumumuza başvuruda bulunmuştur. Ailenin talebi üzerine çocuk M.S. hem bayram tatilini ailenin yanında geçirmesi hem de kalıcı olarak ailenin yanına verilmek üzere yönetmelik çerçevesinde deneme amaçlı ailenin yanına verilmiştir. Çocuk M.S., ailenin yanında bayram tatilini geçirirken bayramın 3’üncü günü üvey baba ve anne tarafından şiddete maruz kalıyor. Emniyet kanalıyla olayın bize ulaşmasından sonra olaya İl Müdürlüğü olarak müdahil oluyoruz. Çocuğumuz 7 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra şu an servise çıkarılarak tedavisi devam etmektedir. İlk günden itibaren vardiyalı olarak 3 bakıcı personelimiz ile çocuğumuzun bakımı ve tüm ihtiyaçları için yanında bulunmaktayız. Çocuk M.S.’nin anne ve üvey babası şu an tutuklu bulunmaktadır. Davaları adli tatil bitiminde başlayacak olup, İl Müdürlüğümüz avukatı tarafından süreç takip edilmektedir. Faillerin en ağır cezayı alması için gerekli tüm çalışmalar yapılacaktır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar