Afyonkarahisarda “Kitap Oku-Yorum” projesi

AFYONKARAHİSAR İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN DİN GÖREVLİLERİNE YÖNELİK BAŞLATILAN “KİTAP OKU-YORUM” PROJESİ UYGULANMAYA DEVAM EDİYOR.

Afyonkarahisarda “Kitap Oku-Yorum” projesi
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik başlatılan “Kitap Oku-Yorum” projesi uygulanmaya devam ediyor.


İl Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığının din görevlilerine yönelik okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi, din hizmetlerinin verimliliğinin artırılması ve bu konuda din görevlilerinin yeterliklerine, mesleki gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla ülke genelinde başlattığı kitap okuma projesi kapsamında tüm din görevlilerinin katılımıyla “Kitap Oku-Yorum” projesi hayata geçirildi.


Her ay Diyanet İşleri Başkanlık tarafından belirlenen farklı bir kitabın ve bir önceki ayın Diyanet Aylık Dergisinin tüm din görevlileri tarafından okunması ve ay sonunda müzakere edilmesi şeklinde uygulanan söz konusu proje doğrultusunda, Afyonkarahisar il merkezi, köy ve kasabalarında görev yapan din görevlileri 14 gruba ayrıldı ve her grup için bir koordinatör belirlendi.


Proje kapsamında, koordinatörler tarafından belirlenen yerlerde görevlilerin katılımıyla, bu ayki kitap tahlili gerçekleştirildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.