Afyonkarahisarda kadına şiddetle mücadele masaya yatırıldı

AFYONKARAHİSAR VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, KADINA ŞİDDET İLE HER ALANDA MÜCADELE EDECEKLERİNİ İFADE EDEREK, BU ALANDA ÖZELLİKLE KADES UYGULAMASININ DAHA YAYGIN KULLANILMASI GEREKTİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ.

Afyonkarahisarda kadına şiddetle mücadele masaya yatırıldı
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, kadına şiddet ile her alanda mücadele edeceklerini ifade ederek, bu alanda özellikle KADES uygulamasının daha yaygın kullanılması gerektiğine dikkat çekti.


Afyonkarahisar Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı. Toplantıya emniyet ve jandarma teşkilatı temsilcileri ile ilgili kurumların yetkilileri katıldı. Toplantıda kadına şiddetle mücadelede mevcut durum ve alınacak ilave tedbirler görüşüldü. Toplantıda konuşan Vali Çiçek, Kadın Destek Uygulamasının (KADES) daha fazla yaygınlaştırılması gerektiğini ifade ederek, bu konuda özellikle saha çalışmasının etkili olacağını dile getirdi. Toplantı mevcut çalışmalarının değerlendirilmesi ve yapılacak çalışmaların planlanmasının ardından sona erdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.