Afetzede çocuklar hayata sporla tutunuyor

ASRIN FELAKETİ OLARAK NİTELENDİRİLEN İKİ BÜYÜK DEPREMİ YAŞAYAN VE AİLELERİYLE BİRLİKTE BOLU’YA GELEN ÇOCUKLAR, GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE HAYATA SPORLA TUTUNUYOR.

Afetzede çocuklar hayata sporla tutunuyor
Haberler'de Abone Ol

Asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük depremi yaşayan ve aileleriyle birlikte Bolu’ya gelen çocuklar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yönlendirmesiyle hayata sporla tutunuyor.


Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bolu Valiliği koordinesinde şehre gelen depremzede yetişkinler ve çocuklar için çalışmalarına devam ediyor. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Hattat Emin Barın KYK Yurdu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gölköy Öğrenci Yurdu’nda aileleriyle kalan 141 çocuğa yönelik çalışma başlattı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından afetzede çocuklara önce yetenek taraması yapılıyor. Ardından genç sporcular ilgilendiği spor branşlarına yönlendiriliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde spor faaliyetlerine devam eden çocukların, amatör ve profesyonel sporcu olması hedefleniyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.