Adıyamanda aranan 41 kişi yakalandı, 12 şüpheli tutuklandı

Adıyaman'da Vatandaşların Huzur Ve Güvenliğinin Sağlanması, Kamu Düzeninin Korunması Ve Suçun önlenmesine Yönelik Gerçekleştirilen çalışmalarda çeşitli Suçlardan Aranan 41 Kişi Yakalandı.

Adıyamanda aranan 41 kişi yakalandı, 12 şüpheli tutuklandı
Haberler'de Abone Ol

Adıyaman’da vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve suçun önlenmesine yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 41 kişi yakalandı.

Şüphelilerden 10’u tutuklanarak ceza infaz kurumlarına teslim edildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, aranan şahısların yakalanması, suç işleme potansiyeli bulunan kişilerin caydırılması ve suçların önlenmesine yönelik il genelinde çalışmalar gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında, 5’i hırsızlık suçundan olmak üzere çeşitli suçlardan aranan toplam 41 kişi yakalandı. Şüpheliler hakkında yasal işlem yapılırken, 10 kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumlarına gönderildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yürütülen çalışmalarda ise 37 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Şüphelilerden 7’si hakkında adli kontrol tedbiri uygulanırken, uyuşturucu madde ticareti suçundan 2 şüpheli tutuklandı.

Operasyonlarda, 26 bin 553 adet sentetik ecza hapı, 28,09 gram çeşitli uyuşturucu madde ve 12 kök kenevir ele geçirildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.