Adıyaman halkından Sırrı Süreyya Öndere veda

Istanbul'da Kalp Rahatsızlığı Nedeniyle Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybeden Tbmm Başkanvekili Ve Dem Parti Istanbul Milletvekili Sırrı Süreyya önder’e Adıyamanlı Hemşehrilerinden Veda Sözleri Geldi.

Adıyaman halkından Sırrı Süreyya Öndere veda
Haberler'de Abone Ol

İstanbul’da kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e Adıyamanlı hemşehrilerinden veda sözleri geldi.

Hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Adıyamanlı Sırrı Süreyya Önder’i çok sevdiklerini dile getiren vatandaşlar, Önder için Allah’tan rahmet diledi. Adıyamanlı vatandaşlar, "Sırrı Süreyya Önder, duruşuyla, kişiliğiyle oldukça önemli biriydi. Bizler onu çok seviyorduk. Barış için mücadele eden bir insandı. Adıyaman büyük bir değerini kaybetti. Bizler onu kaybettiğimiz için oldukça üzgünüz" diye konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.