Adanada dolu yağışı tarım arazilerini beyaza bürüdü

Adana’nın Kozan Ve Feke Ilçelerinde Meteorolojinin Sağanak, Dolu Uyarısı Vermesinin Ardından Kısa Süreli Etkili Olan Sağanak Ve Dolu Yağışları Caddelerde Su Birikintileri Oluştururken Tarım Arazilerini Beyaza Bürüdü.

Adanada dolu yağışı tarım arazilerini beyaza bürüdü
Haberler'de Abone Ol

Adana’nın Kozan ve Feke ilçelerinde kısa süreli etkili olan sağanak ve dolu yağışı caddelerde su birikintileri oluşturdu, tarım arazilerini beyaza bürüdü.

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava Kozan ve Feke ilçelerinde etkili oldu. Yağmur nedeniyle bir çok noktada su birikintileri oluştu.Feke ilçesine bağlı Ormancık Mahallesi ile yüksek kesimlerde dolu yağışı kendini gösterdi. 15 dakika içinde tarım arazileri ve caddeler beyaza büründü. Dolu yağışı bölgedeki ekili alanları olumsuz etkilendi.

Köy sakinleri bu yıl yaşanan hava olayları nedeniyle önce meyvelerin zarar gördüğünü şimdi de buğday tarlaları başta olmak üzere ekili alanların olumsuz etkilendiğini kaydetti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.