Acil kamulaştırma yapılacak

BANDIRMA-BURSA-YENİŞEHİR-OSMANELİ YÜKSEK STANDARTLI DEMİR YOLU PROJESİ'NİN TAMAMLANMASI İÇİN BURSA, BİLECİK VE BALIKESİR'İN BAZI İLÇELERİNDE ACİL KAMULAŞTIRMA YAPILMASI KARARLAŞTIRILDI.

Acil kamulaştırma yapılacak
Haberler'de Abone Ol

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi’nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir’in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararlaştırıldı.


Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre, Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi’nin belirlenen iş programına ve taahhüt edilen sürelere uygun şekilde tamamlanması ve dış kaynaklı kredi temininde aksama yaşanmaması amacıyla bazı taşınmazlar ile muhdesatın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması uygun bulundu. Bu çerçevede Bursa’nın Nilüfer, Mudanya, Karacabey, Gürsu, Yenişehir, Osmangazi, Bilecik’in Osmaneli ve Balıkesir’in Bandırma ilçesinde belirlenen yerler kamulaştırılacak.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.