20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Kahramanmaraş’ta vatandaşlara aşure ikram edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta vatandaşlara aşure ikram edildi
Abone ol
Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediyesi, Göksun Belediyesi ve Afşin Ülkü Ocakları tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediyesi, Göksun Belediyesi ve Afşin Ülkü Ocakları tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Ulu Cami'de düzenlenen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel vatandaşlara aşure ikram etti.

Başkan Güngör, yaptığı konuşmada, Muharrem ayının İslam dininde özel bir yeri olduğunu dile getirdi.

Vatandaşların muharrem ayını tebrik eden Güngör, "Kerbela olayı sadece Müslüman dünyasının değil insanlığında ortak acısı.

Bir bilge kişinin söylediği gibi 'İnsanların göz yaşları hep farklı olabilir ama rengi hep aynıdır.' Bugünde coğrafyamızda benzer olaylar yaşıyoruz.

Bu ay vesilesiyle şehrimizde hem STK’lar hem hemşerilerimiz bu ayın ruhuna uygun olarak programlar yapıyorlar. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Göksun

Millet Meydanı'nda düzenlenen programda da Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve ilçe protokol üyeleri tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

Başkan Aydın, programda, Muharrem ayının Müslümanlar için önemine işaret ederek, "Muharrem ayının insanlık alemine hayırlar getirmesini birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Afşin

Afşin Ülkü Ocakları tarafından Eshabı Kehf Camisi'nde düzenlenen etkinlikte ise vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Başkan Kenan Karaağaç , Muharrem ayının ve aşure etkinliklerinin, Türk İslam geleneğindeki yerinin çok önemli olduğunu belirterek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Etkinliğe Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar ile vatandaşlar katıldı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afşin Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandıÖnceki Haber

Afşin Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi...

Kahramanmaraş’ta otomobil çaldığı iddiasıyla 1 kişi tutuklandıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta otomobil çaldığı iddias...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar