65 yaş üstü Kadir gecesinde unutulmadı

DÜZCE BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, KADİR GECESİ MÜNASEBETİYLE 65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİREREK ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ.

65 yaş üstü Kadir gecesinde unutulmadı
Haberler'de Abone Ol

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Kadir Gecesi münasebetiyle 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirerek çeşitli hediyeler verdi.


Düzce Belediyesi, çeşitli sosyal projelerle Düzcelilerin yanında olmayı sürdürürken özel günlerde gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile de gönüllere dokunmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi münasebetiyle 65 yaş üstü ve engelli vatandaşları yalnız bırakmadı.


Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç ekiplerle birlikte ziyaretlere katılarak yaşlı ve engelli vatandaşların Kadir Gecesini kutlarken, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün selamını da iletti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.