600 güvenlik korucusu alımı için başvurular başladı

şırnak Merkez Ve Güçlükonak Ilçesinde Görev Yapmak üzere şırnak Il Jandarma Komutanlığı Tarafından 100 Gönüllü Güvelik Korucusu Ve 500 Güvelik Korucusu Alımı Yapılacak.

600 güvenlik korucusu alımı için başvurular başladı
Haberler'de Abone Ol

Şırnak merkez ve Güçlükonak ilçesinde görev yapmak üzere Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından 100 gönüllü güvenlik korucusu ve 500 güvenlik korucusu alımı yapılacak.

Şırnak Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapmak üzere, merkez ve Güçlükonak ilçesi için 100 gönüllü güvenlik korucusu ve 500 güvenlik korucusu alımı yapılacağını duyurdu.

Şehir merkezinde görev almak isteyen adayların 29 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında Şırnak İl Jandarma Komutanlığı’na, Güçlükonak ilçesinde görev almak isteyen adayların ise Güçlükonak İlçe Jandarma Komutanlığına başvuruda bulunabileceği belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.