25 Ocak, 2025, Cumartesi
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

6 yaşındaki Elmas Hanilçinin acı haberi aileye ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
6 yaşındaki Elmas Hanilçinin acı haberi aileye ulaştı
Abone ol
şişli’de Gece Saatlerinde Cansız Bedeni Bulunan 6 Yaşındaki Kız çocuğu Elmas Hanilçi’nin ölüm Haberi Ailesine Ulaştı. Acı Haberi Alan Anne Ve Baba Sinir Krizi Geçirdi.
Google News

Şişli’de gece saatlerinde cansız bedeni bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu Elmas Hanilçi’nin ölüm haberi ailesine ulaştı. Acı haberi alan anne ve baba sinir krizi geçirdi.

Şişli’de 31 Ekim tarihinde kaybolup ailesinin bir televizyon programı aracılığıyla bulmaya çalıştığı 6 yaşındaki kız çocuğu Elmas Hanilçi’nin cansız bedeni gece saatlerinde Feriköy Mezarlığı’nda bulunmuştu.

Anne ve baba sinir krizi geçirdi

Şirin Elmas Hanilçi’nin cansız bedeni otopsi işlemi yapılmak üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ölüm haberi ise yetkililer ve ambulans ekibi eşliğinde aileye ulaştı. Acı haberi alan anne Yeter Hanilçi ve baba İbrahim Hanilçi sinir krizi geçirdi. Ekipler aileyi sakinleştirmeye çalışırken kötü haberi duyan anne ve baba güçlükle ayakta durdu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muratpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu yeni yeteneklerini arıyorÖnceki Haber

Muratpaşa Belediyesi Halk Dansları Toplu...

Bakan Bayraktardan Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi ve çilek serasına tam notSonraki Haber

Bakan Bayraktardan Mekanik Biyolojik Ayr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar