29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

4 bin öğrenciye aylık 200 TLlik öğrenim yardımı yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 bin öğrenciye aylık 200 TLlik öğrenim yardımı yapılacak
Abone ol
DENİZLİ’DE, MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN HER YIL DÜZENLİ OLARAK ORTAOKUL VE LİSE DENGİ DEVLET OKULLARINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERE VERİLEN ÖĞRENİM YARDIMI YÜKSELTİLDİ. ÖĞRENCİLERİN HER ZAMAN YANINDA OLDUKLARINI SÖYLEYEN MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, “HEDEFLERİ VE HAYALLERİYLE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERECEK ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLUYOR, ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” DİYE KONUŞTU.

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan öğrencilere verilen öğrenim yardımı yükseltildi. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hedefleri ve hayalleriyle ülkemizin geleceğine yön verecek öğrencilerimize destek oluyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.



Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, eğitime olan desteklerini sürdürüyor. Nüfusa oranla en çok öğrenim yardımı veren belediye konumunda bulunan Merkezefendi Belediyesi tarafından, 2022-2023 eğitim öğretim yılında, ilçe sınırları içerisindeki 4 bin öğrenciye aylık 200 TL’lik destek verilecek. Destekten, ortaöğretim ve lise dengi devlet okullarında okuyan 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrenciler yararlanabilecek. Kayıtlar ilerleyen günlerde belediyenin resmi sayfasında alınacak.



“Eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak”


Eğitime yapılan yatırımın en değerli yatırım olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrencilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Merkezefendi’de fırsat eşitliği oluşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Bizler, geleceğimizin teminatı olan, hedefleri ve hayalleriyle ülkemizin geleceğine yön verecek öğrencilerimizin rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlçemizde fırsat eşitliği oluşturmak adına her yıl düzenli olarak öğrencilerimize öğrenim yardımı sağlıyoruz. 4 bin öğrencimize 8 ay boyunca aylık 200 TL’lik destek vereceğiz. Öğrencilerimize ve ailelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te yaşamını yitiren 15 Temmuz gazisi gencin cenazesi toprağa verildiÖnceki Haber

Gaziantep’te yaşamını yitiren 15 Temmuz...

Yol yenileme çalışmaları başladıSonraki Haber

Yol yenileme çalışmaları başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar