4 ayrı iş yerini 8 bin TL zarara uğrattılar

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE DÖRT AYRI İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI GERÇEKLEŞTİREN VE BU İŞYERLERİNİ TOPLAMDA 8 BİN TL ZARAR UĞRATAN YAŞI KÜÇÜK 4 KİŞİ POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI. HIRSIZLIK ANLARI İSE GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

4 ayrı iş yerini 8 bin TL zarara uğrattılar
Haberler'de Abone Ol

Antalya’nın Alanya ilçesinde dört ayrı işyerinden hırsızlık olayı gerçekleştiren ve bu iş yerlerini toplamda 8 bin TL zarar uğratan yaşı küçük 4 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Olay, 30 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; dört ayrı işyerinden hırsızlık olayı gerçekleştiren ve bu işyerlerini toplamda 8 bin TL zarar uğratan şahıslar üzerinde Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma gerçekleştirildi.



4 kişi tutuklandı


Yapılan çalışmalarda, işyerlerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahısların Dinek Mahallesinde bulunan metruk bir depoda kaldıkları tespit edildi. Hırsızlık olayını gerçekleştiren E.K, U.A, K.A ve E.A isimli dört yaşı küçük şahıs yakalandı.


Şahıslar Alanya Adliyesine intikal ettirilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.