14 Şubatta ‘Evet demenin mutluluğunu yaşadılar

Eskişehir’de 14 şubat Sevgililer Günü Tarihinde Evlenmek Isteyen 9 çift, Tepebaşı Belediyesi Nikah Salonu’nda Hayatlarını Birleştirdi.

14 Şubatta ‘Evet demenin mutluluğunu yaşadılar
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen 9 çift, Tepebaşı Belediyesi Nikah Salonu’nda hayatlarını birleştirdi.

Evlilik tarihlerini unutulmaz ve sembol bir tarih olmasını isteyen 9 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenmek için Tepebaşı Belediyesine başvurdu. Anlamlı günde ’evet’ diyerek dünya evine giren çiftlerin mutluluğu adeta görülmeye değerdi. Özel günde nikâhlarını kıydıran çiftlere, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hediyesini nikâh memurları aracığıyla ulaştırdı.

9 çiftten biri olan Ahmet Oflaz ve Elif Bilir, 14 Şubat tarihinde hayatlarını birleştirirken, mutlulukları adeta gözlerinden okundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.