12den sonra Antalyada devlet biziz diye paylaşım yaptı, gece operasyonuyla yakalandı

Sosyal Medya Hesabı üzerinden Yaptığı "12'den Sonra Antalya'da Devlet Biziz" Paylaşımı Ile Tepki çeken Ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca Başlatılan Soruşturma Kapsamında 17 Yaşındaki Genç Gece 00.00’dan Sonra Yapılan Operasyonla Gözaltına Alındı.

12den sonra Antalyada devlet biziz diye paylaşım yaptı, gece operasyonuyla yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Antalya’da sosyal medya üzerinden "12’den sonra Antalya’da devlet biziz" paylaşımı yapan 17 yaşındaki E.K. gece operasyonuyla gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sosyal medya üzerinden geçtiğimiz günlerde bir hesaptan yapılan "12’den sonra Antalya’da devlet biziz" paylaşımı sonrası harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan incelemede paylaşımı yapan kişinin Kepez ilçesinde ikamet eden 17 yaşındaki E.K. olduğu belirlendi.

00.00’dan sonra operasyonla yakalandı

Şahsın MERNİS adresinin kentsel dönüşüm nedeniyle yıkıldığının belirlenmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şüpheli, gece 00.00’dan sonra yapılan operasyonla gözaltına aldı. E.K. emniyetteki işlemlerinin ardından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. E.K., çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.