112 Acil Çağrı Merkezinde 2022 değerlendirme toplantısı

DÜZCE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ, 2022 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ. YILIN SON GÜNLERİNDE GEÇİŞ YAPILAN YENİ NESİL 112 YAZILIMI İLE İLGİLİ DE KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU.

112 Acil Çağrı Merkezinde 2022 değerlendirme toplantısı
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE (İHA) – Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, 2022 yılı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Yılın son günlerinde geçiş yapılan yeni nesil 112 yazılımı ile ilgili de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.


Düzce’de vatandaşların çağrılarını karşılayarak ilgili kurumlara yönlendirilmesini sağlayan Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, 2022 yılı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda 2022 yılında alınan çağrılar ile ilgili görüşmeler yapılırken, yılın son günlerinde geçiş yapılan yeni nesil 112 yazılımı ile ilgili de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni nesil 112 yazılımı ile vatandaşların daha kısa sürede çağrılarının karşılanıp yönlendirildiği görüşü hakim oldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.