25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5744
EURO35.0234
ALTIN2425.3

Vali Güzeloğlu SBS şampiyonlarını ödüllendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Güzeloğlu SBS şampiyonlarını ödüllendirdi
Abone ol
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda Türkiye birincisi Nezihe Ezgi Menzi ile ikinci olan Muhammed Yusuf Efe’yi ödüllendirdi. Öğrencileri aileleriyle birlikte makamında kabul eden Vali Güzeloğlu, Ezgi ve Muhammed’in...
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda Türkiye birincisi Nezihe Ezgi Menzi ile ikinci olan Muhammed Yusuf Efe’yi ödüllendirdi.

Öğrencileri aileleriyle birlikte makamında kabul eden Vali Güzeloğlu, Ezgi ve Muhammed’in Mersinlilerin gururu olduğunu söyledi. Öğrencilerin iyi yetiştirildiğini ifade eden Güzeloğlu, Menzil ile Efe’nin ülkenin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

SBS’nin sadece bilgi değil; sosyal becerilerin ve buna bağlı başarıların da değerlendirildiği bir sınav olduğunu dile getiren Güzeloğlu, şöyle devam etti: “SBS şampiyonlarının Mersin’den çıkması sevindirici. Öğrencilerin elde ettiği başarılar ileriki dönemlerde kendilerine güç verecek. Genç beyinlerin böylesi önemli dereceler elde etmesi, geleceğin Türkiye’sinde daha büyük başarılara ulaşılması adına onlara heyecan ve motivasyon sağlayacaktır.”

Türkiye Şampiyonu Nezihe Ezgi Menzi ise sınavda 500 tam puan aldığını kaydetti. Uluslararası satranç yarışmasında kazandığı 2’ncilik nedeniyle kendisine ek puan verilerek puanının bu şekilde 507.424’e yükseldiğini ifade eden Menzi, tüm öğrencilerin spor yapması gerektiğine işaret etti.

Türkiye 2’ncisi Muhammed Yusuf Efe de elde eteği başarıyı öncelikle ailesine borçlu olduğunu kaydetti. Efe, “Ailem bana küçüklüğümden bu yana ne yapmam gerektiğini anlattı. Düzenli çalışmalarım sayesinde başarılı oldum. Tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu, her iki öğrenciye değişik hediyeler verdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar