29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3

Türkiye’nin Yerli Arama Motoru COM.com.tr

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye’nin Yerli Arama Motoru COM.com.tr
Abone ol
Bildiğiniz tüm arama motorlarını unutun, sizlere Türkiye’nin yerli arama motoru COM.com.tr ile geliyoruz! Kendine özgün tasarımı ve kullanışlı ara yüzü ile kullanıcılarını mest edecek yeni arama motorunu duymuş muydunuz?

Bildiğiniz tüm arama motorlarını unutun, sizlere Türkiye’nin yerli arama motoru COM.com.tr ile geliyoruz! Kendine özgün tasarımı ve kullanışlı ara yüzü ile kullanıcılarını mest edecek yeni arama motorunu duymuş muydunuz? Artık COM.com.tr adresi üzerinden istediğiniz her konuda araştırma yapabilirsiniz. Üstelik görsel, video, harita, alışveriş ve haber gibi çeşitli arama kategorilerini de içinde bulunduruyor. Yerli yazılımcılar tarafından oluşturulan bu arama motoru şimdiden pek çok kişinin ilgisini çekmiş durumda. Özellikle de koyu tonların hâkim olduğu bir arka planın kullanılması, sürekli bilgisayar ile uğraşan bireyler için adeta bir kurtarıcı oldu, artık beyaz ekranın göz yoran etkisinden de herkes kurtulacak.

Yeni Arama Motoru COM.com.tr Özellikleri

Sadece tasarımı ile değil, zengin içeriği ile de dikkat çeken COM.com.tr, kullanıcılarını memnun edecek özellikleri içinde bulunduruyor. Geniş bir skala içerisinde yapabileceğiniz aramalarla birlikte sistem kurucuları oldukça kullanışlı bir ara yüz oluşturmayı da unutmadı. Ana sayfada sade bir ara yüz ile çeşitli bilgilendirmeler bizleri karşılıyor. Hava durumundan, güncel Dolar ve Euro gibi dünya genelinde oldukça ilgi gören ve sürekli olarak değişim gösteren para birimlerinin olması da gözlerden kaçmadı. Döviz ile ilgilenenleri oldukça memnun edecek. Aynı zamanda COM.com.tr arama motorunun bizlere sunduğu bir diğer önemli özellik ise, son dakika haberler başlıklarına ana sayfada yer veriyor olması. Özellikle de ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm gelişmeler çeşitli haber ajanslarının paylaşımları ile burada yer alıyor.

Yerli Arama Motoru COM.com.tr Kullanımı

Bizlere dijital platformda yeni kapılar açan Türkiye’nin yerli arama motoru COM.com.tr , bireylere kullanım kolaylığı sağlamayı da unutmuyor. Siteye giriş yaptıktan sonra ara kısmına istediğiniz konuyu yazarak hemen araştırmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca görsel ve video arama gibi çeşitli kategoriler kullanıldığı göze çarpıyor. Böylece aramak istediğiniz verileri kategorize ederek de dilediğiniz sonuca daha kısa sürede varabiliyorsunuz. Tamamen kullanıcı kullanıcı odaklı oluşturulan COM.com.tr , bizce kısa sürede oldukça ses getirecek bir yerli arama motoru haline gelecek gibi gözüküyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar