28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Nissan Türkiye'den “Sizi Görüntülü Arayalım“ hizmeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nissan Türkiye'den “Sizi Görüntülü Arayalım“ hizmeti
Abone ol
Kovid-19 salgınına karşı toplum sağlığı için çalışanları, bayileri ve diğer iş ortakları birlikte önlemler alan Nissan, araç sahibi olmak isteyen müşterileri için "Sizi Görüntülü Arayalım" hizmeti ile görüntülü görüşme imkanını sunuyor.

Nissan Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde sağlık ve güvenlikten ödün vermeden araç sahibi olmak isteyen müşterileri için "Sizi Görüntülü Arayalım" hizmetini hayata geçirdi.

Nissan Türkiye açıklamasına göre, marka, kullanışlı ve uygun otomobil satın alma deneyimini showroom’lara taşıdı.

Kovid-19 salgınına karşı toplum sağlığı için çalışanları, bayileri ve diğer iş ortakları birlikte önlemler alan Nissan, araç sahibi olmak isteyen müşterileri için görüntülü görüşme imkanını hayata geçirdi.

Türkiye'nin her yerinden Nissan bayilerine uzaktan erişim imkanı tanıyan “Sizi Görüntülü Arayalım” sistemi ile müşteriler artık showroom’lara gitmeden satış danışmanlarından görüntülü bilgi alabiliyor, ilgilendikleri araçları video görüşme ile inceleyebiliyor.

"Sizi Görüntülü Arayalım" hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin "https://www.nissan.com.tr/sizi-goruntulu-arayalim.html" adresinden formu doldurması yeterli olacak. Formu doldurduktan sonra tercih ettikleri bayiye yönlendirilecek olan müşteriler, talep ettikleri zaman diliminde Nissan satış danışmanı tarafından görüntülü aranacaklar.

"İş süreçlerimizi bu döneme uygun olarak yeniden şekillendirdik"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nissan Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri, teknolojik birikimlerini sadece araçlarda değil operasyonel süreçlerdeki hizmetleriyle de müşterilerine aktardıklarını dile getirdi.

Doğueri, şunları kaydetti:

"Nissan olarak içinde bulunduğumuz bu olağanüstü dönemde, toplum sağlığını önceliklendirerek hem gerekli tüm önlemleri aldık hem de iş süreçlerimizi bu döneme uygun olarak yeniden şekillendirdik. Her zaman iş ortaklarımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten bir şirket olarak dijitalleşme konusunu müşteri odaklı bir yaklaşımla daha kapsamlı bir şekilde operasyonlarımızın içine dahil ettik. Bir süredir üzerinde çalıştığımız, araç sahibi olmak isteyen müşterilerimiz için görüntülü arama imkanı tanıyan canlı sisteme geçiş yaptık. Bu sayede müşterilerimiz, showroom’lara gitmeden ihtiyaç duydukları her bilgiye uzman satış ekiplerimize canlı bağlanarak erişebilecek."













 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar