19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5863
EURO34.8241
ALTIN2507.4

Vali Coşkun'dan öğrencilere, "Tatilde sevdiğiniz ne varsa onları yapın" tavsiyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun karnelerini verdiği öğrencilere, "Mutlaka dışarıda arkadaşlarınız, dostlarınız, akrabalarınızla güzel etkinlikler yapın.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun karnelerini verdiği öğrencilere, "Mutlaka dışarıda arkadaşlarınız, dostlarınız, akrabalarınızla güzel etkinlikler yapın.

Sevdiğiniz ne varsa onları yapmaya çalışın." tavsiyesinde bulundu.

Osmaniye'de 446 okulda 134 bin 871 öğrenci, karnelerini alarak 15 günlük yarı yıl tatiline girdiler. 

Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve milli eğitim müdür yardımcıları katıldı. 
Öğrencelere karnelerini dağıtan Vali Coşkun, "Hepinize iyi tatiller diliyorum, bu süre içerisinde iyice dinlenin.

İkinci dönem için enerji depolayın. Mutlaka sevdiklerinizle beraber olun, sevdiğiniz etkinlikleri yapın. Sayın bakanımızın ifadesiyle hayatın içerisinde olun.

Tamamen kendinizi odanıza evinize kapatmayın. Mutlaka dışarıda arkadaşlarınız, dostlarınız, akrabalarınızla güzel etkinlikler yapın. Sevdiğiniz ne varsa onları yapmaya çalışın.

Tatil süresince cep telefonu yada tabletle zamanınızı geçirmeyin. Dışarı çıkın arkadaşlarınızla beraber olun, iyice dinlenin, 15 gün sonra inşallah ikinci yarı yıl başladığı zaman zinde ve enerjik bir şekilde okula başlarsınız." dedi. 

Vali Coşkun, Milli Eğitim Bakanlığının öğrenciler için bir görev çizelgesi hazırladığına da dikkat çekerek, "Burada toplam 5 görev var fazla değil, mutlaka bunları yapın. Bunlar sizlerin hayata hazırlanmanızda, hayatı kavramanızda ve öğrenmenizde çok önemli katkısı olacaktır.Şimdiden iyi tatiller diliyorum, sağlık afiyet diliyorum" diye konuştu. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini alan öğrenciler, 15 günlük tatile girmenin sevincini yaşadılar. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar