23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5647
EURO34.9151
ALTIN2430.5

Osmaniye'de Artı Bilim Koleji törenle açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Artı Bilim Koleji törenle açıldı
Abone ol
Osmaniye’de Artı Bilim Eğitim Kurumları, Akyar Mevkisi Polisevi yolu Esentepe Sokakta düzenlenen törenle açıldı.

Osmaniye’de Artı Bilim Eğitim Kurumları, Akyar Mevkisi Polisevi yolu Esentepe Sokakta düzenlenen törenle açıldı.

Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi eğitimi verecek olan kolejin açılışına Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Sağlık İl Müdürü Hasan Öznavruz, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Belediye Başkanı Kadir Kara ile çok sayıda davetli katıldı.

Artı Bilim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Celal Demir, törende yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”nda göreve alan askerlerin duacısı olduğunu belirtti.


  
Artı Bilim Eğitim Kurumları 30 yıllık özel eğitim tecrübesi olduğunu, alanında çok başarılı 4 öğretmen arkadaşıyla 2009 yılında uğur dershaneleriyle öğretime başladıklarını ifade eden Demir, 6 yıl dershanecilik ten sonra devletin belirlediği yol haritası çerçevesinde temel liseye dönüştüklerini dile getirdi.

2018-2019 öğretim yılı sonunda temel lise sürecinin tamamlanmasıyla 2019-2020’de öğretim yılında artı bilim koleji olarak eğitim öğretim hayatına devam ettiklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:

“Okulumuz 7000 m2 arsa üzerine 5000 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. Okulumuzda 8 Ortaokul-6 Fen Lisesi-19 Anadolu Lisesi olmak üzere 32 derslikten oluşmaktadır. Okulumuz kontenjanı 192 ortaokul, 124 fen lisesi, 396 Anadolu lisesi olmak üzere toplam 712’dir. Tabi ki her kurumun olduğu gibi bizimde Misyonumuz, milli ve manevi değerlere sahip, vatanını ve milletini seven, aile bağlarına önem veren kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmektir.

Vizyonumuz, çağdaş bilimlerle donanımlı, kariyer basamaklarını çıkarken kendine güveni olan bireyler yetiştirmektir. Sınava hazırlarken aynı zamanda hayata hazırlamaktır. Okulumuz; Osmaniye’de bazı ilkleri barındırmaktadır.

Öğrenciler dönüşümlü olarak 8.40-9.40 arası kahvaltı yapmaktadır. Okulumuzda zorunlu seçmeli 2.yabancı dil olarak Arapça okutulmaktadır.



Geçen 10 yıllık süreçte artı bilim eğitim kurumları olarak yüzlerce öğrencilerimiz tıp, hukuk, mühendislik pdr, ve eğitim fakülteleri gibi seçkin üniversitelerin seçkin bölümlerini kazandılar, kazandırdık ve hep beraber Osmaniye olarak kazandık.”

Demir, okulun yapımında kendilerine destek olanlara da teşekkür ederek, okulun yapımında büyük destek olan, aynı zamanda okulun şirket ortağı Murat Tiftik’e teşekkür etti.

Demir, “Bize güvenip en değerli varlıklarını teslim eden Osmaniye halkına ve sayın velilerimize teşekkür ederiz. Bu süreçte en ağır yükü sırtlanan idareci, öğretmen ve yardımcı hizmetler sınıfındaki kardeşlerimize teşekkür ederim. Bir kez daha bu mutlu günümüzde sevincimizi şehir dışından Konya başak kolejinden, Aksaray ak irfan kolejinden gelen bizlerle paylaşan değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye’de Artı Bilim Eğitim Kurumları’nın kente hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı diledi.

Protokol, açılış kurdelesini keserek binayı gezdi.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar