29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Milli Eğitim Müdürü ziyaretlerini sürdürüyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim Müdürü ziyaretlerini sürdürüyor!
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak kent merkezindeki okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak kent merkezindeki okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, beraberinde Şube Müdürü Hacı Ahmet Kavun ile birlikte Şehit Yasemin Tekin Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, okul müdüründen bilgi alıp, öğrencilerin etkinliklerine katılarak öğrenciler ile bir süre sohbet ederek öğrencilerin etkinliklerine katıldı.



Daha sonra öğrencilerin sportif faaliyetlerine de katılan  İl Milli Eğitim Müdürü  Aydın Albak, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okul bahçesinde oluşturulan tarım atölyesinde, akıl ve zekâ oyunları atölyesinde, oyuncak atölyesinde ve tasarım beceri atölyesinde incelemelerde bulundu.

DEDE KORKUT İLKÖĞRETİM ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Şube Müdürleri Hacı Ahmet Kavun, Osman Şevki İyi ve Abdullah Tekdemin ile birlikte Dedekorkut İlkolu ile Ortaokulunu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü  Aydın Albak gerçekleştirdiği ziyarette, okul müdüründen bilgi aldı.

Daha sonra 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında oluşturulan beceri taraşım atölyesinde öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaların sergisini gezerek öğrencilerden yapmış olduğu çalışmalar hakkında sohbet ederek öğrencileri tebrik etti.

MİMAR SİNAN İKOKULU ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, beraberinde Şube Müdürü Hacı Ahmet Kavun ile birlikte Merkez Mimar Sinan İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak gerçekleştirdiği ziyarette, okul müdüründen bilgi aldı.

Daha sonra 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında oluşturulan Tarım Atölyesinde ve beceri taraşım atölyesinde öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaların sergisini gezerek öğrenciler ile sohbet ederek tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Albak okul ziyaretleri sırasında öğrencilerin eğitimi hakkında ve 2023 Eğitim vizyonu üzerine öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretlerini sonlandırdı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar