20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Milli Eğitim ile Anadolu Vakfı protokol imzaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim ile Anadolu Vakfı protokol imzaladı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı. 

Osmaniyeİl Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı. 

İmzalanan protokolün amacının “Değerli Öğretmenim Projesi” kapsamında, öğretmen, idareci ve öğrencilere yönelik;  eğitim, konferans, seminer ve toplantıların yapılması olduğu bildirildi.



Eğitim İşbirliği Protokolü imzası İl Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Çelik, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilgün Yazıcı, Genel Müdür Selim Güven, Pazarlama ve Proje Geliştirme Müdürü Nil Çeltek’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanlığının misyonu doğrultusunda, öğretmen ve idarecileri etkin kılmayı hedeflediklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, “İletişim, Sosyal Girişimcilik gibi temalarla düzenlenen eğitimlerde; düşünen, sorgulayan, araştıran toplum modelinin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Ayrıca, öğretmenlerimizin sınıf içinde,  aile ve sosyal yaşamda iletişim kazalarını önleyecek, sürdürülebilir sistemler kurabilme becerileri kazanmalarını sağlayacak faaliyetler yapmaktayız. Bu faaliyet de bizlere desteğini esirgemeyen Anadolu Vakfı yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Değerli Öğretmenim Projesi” kapsamında, eğitim faaliyetlerine destek verdiklerini belirten Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilgün Yazıcı, “En büyük sermayemiz eğitime verilen değerdir. Öğretmenlerimize değer vereceğiz ki; onların yetiştirdiği nesiller ve toplumumuz huzurlu olsun. Osmaniye’deki bu sıcak ilgi beni duygulandırdı. Eğitim alanındaki desteklerimiz artarak devam edecek. Bu protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Çelik tarafından Anadolu Vakfı yöneticilerine Tosyalı Özel Eğitim Uygulama Okulunun hazırladığı tabloları hediye etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar